Nieuws

Reactie op "Farm & country fair 21, 2 en 23 juni2013":

Velden met (*) zijn verplicht.
Farm & country fair 21, 2 en 23 juni2013
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Farm & country fair 21, 2 en 23 juni2013

Ons promotie team is op 21, 22 en 23 juni 2013 aanwezig op de Farm & Country Fair te Aalten.  Tijdnes deze fair laten wij het publiek kennismaken met ons mooie produkt Cholicup.

Klik hier voor een reportage over de Farm &country fair 2013 (Omroep Gelderland)Farm & Country Fair, hét belevenisfestival

De Farm & Country Fair is buitengewoon verrassend. Deze meest bekende en uitgebreide Fair in Nederland is vergelijkbaar met de grote Engelse plattelands-shows.

Meer dan 375 unieke stands uit binnen- en buitenland bieden een breed scala aan mooie luxe producten en handige gebruiksartikelen die je niet overal aantreft. Veel mode, puur culinair, decoratieve en handige producten voor binnen en buiten, de nieuwste auto's en tractoren, gezondheidsproducten, handige machines, verzorgingsartikelen voor dieren en veel meer. Er is geen stand hetzelfde!

Spannende activiteiten, meer dan 2000 dieren, een verrassend showprogramma in maar liefst 5 ringen, akoestische muziek en de creatieve aankleding zorgen voor een gastvrije sfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Paradijs voor shopliefhebbers

Het 25 voetbalvelden grote terrein bruist van activiteiten. Van kooktheater, metselen, bloemschikken tot het scannen van nieuw leven in de stand van de dierenarts, er is voor iedereen veel bijzonders te beleven. De vele mooie punttentjes staan propvol de mooiste producten, waaronder bijzondere kleding. De Farm & Country Fair is zeer geschikt voor kinderen, maar zeker ook voor de meest fanatieke shoppers.

Familie-evenement

Kids van elke leeftijd genieten op de Fair en leren er ook heel veel. Het terrein staat bol van spannende kinderavonturen. Veel kinderactiviteiten zijn gratis, deze herken je aan de speciale vlag. Hoor en beleef alles over de natuur en voel je een dag lang een echt boer!

Gekke folly-bos

Een bos vol rariteiten, aparte creaties en zinloze bouwwerken waar u doorheel loopt. Tijdens de Fair mag u eenmalig gratis op bezoek in het gekke follybos, dat net naast de Fair ligt. Het follybos is bekend van ondermeer 'Krantenkoppen' met Harm Edens en 'Man Bijt Hond'.

Openingstijden 2013:

Vrijdag 21 juni 10.00 - 21.00 uur

Zaterdag 22 juni 10.00 - 21.00 uur

Zondag 23 juni 10.00 - 18.00 uur

Toegangsprijzen

Toegang € 15,00, voor kinderen van 4 t/m 14 jaar € 5,-. Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang. Koop tot 18 juni uw toegangskaart met korting via deze site!

De Farm & Country Fair ondersteunt op diverse manieren een groot aantal verenigingen en organisaties.

Waar vindt u ons?

De Farm & Country Fair wordt gehouden aan de doorgaande weg tussen Aalten en Dinxperlo. Vanaf Aalten en Dinxperlo wordt dit met duidelijke borden aangegeven. Voor uw navigatie: Dinxperlosestraatweg in de buurt van nr 124, 7122 JS

Pagina terug