Over Cholicup

Cholicup staat voor Chocolade likorette cup

Cholicup is ontstaan vanuit een vakantie idee, in Portugal in de Algarve streek. Bij een bezoek aan één van die leuke lokale marktjes kwamen wij in aanraking met een bedrijf dat daar stond met een kraampje waar heerlijke likeuren werden aangeboden. Wij mochten proeven en ons werd gevraagd dit te combineren met een stukje chocolade. Deze combinatie van likeur met chocolade was een ware smaaksensatie en zette ons aan het denken. 

De herinnering aan likeur met chocola liet ons niet los en wij bedachten dat we zelf chocolade glaasjes konden maken, we noemde ze cups. En zo zijn we langzaam gestart met de ontwikkeling van een nieuw product wat feitelijk uit twee bestaande producten. Likeur met chocolade. Feitelijk is er sprake van licorette in plaats van likeur. Dit heeft te maken met het alcoholpercentage van 14,8%  

Vervolgens zijn wij de likorettes gaan importeren en hebben een eigen cup ontwikkeld. Deze twee elemeneten hebben we bij elkaar gebracht en zo is Cholicup ontstaan.

Cholicup geeft een bijzondere belevenis en smaakervaring en is bij verschillende gelegenheden te serveren. Tijdens een gezellig samenzijn met vrienden na afloop van een heerlijke maaltijd, of samen met vriendinnen tijdens een lekker kopje thee!

Cholicup wordt u exclusief aangeboden via Scholten Agenturen.

Wilt u het product ook in uw assortiment opnemen of meer informatie hebben, neem contact op via onze contactpagina.

Scholten Agenturen